Bojëra dhe veshje, komponime vulosëse, yndyrë ujore, baltë shpimi, bojëra
Shiko më shumë
Prodhues profesional i betonitit organik
Shiko më shumë

Rreth Nesh

KUSH JEMI NE
Zhejiang Qinghong New Material Co, Ltd. është një prodhues profesionist i bentonitit organik që nga viti 1980. Fabrika ndodhet në qytetin pyjor kombëtar piktoresk Lin'an, në perëndim të Hangzhou.

Kompania jonë është prodhuesi i parë i bentonitit organik, nën kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e përbashkët me Institutin e Kërkimeve të Pekinit për Naftën dhe Industrinë Kimike të Departamentit të Industrisë Kineze të Naftës.Gjithashtu ne jemi të parët që morëm Certifikatën ISO9001-2000 në këtë industri.Dhe kapaciteti ynë arrin 20000 tonë metrikë në vit.
0 +
Themeluar në
0 +
Mbulon një zonë
0 +
Prodhimi vjetor

Produktet

QENDRA E PRODUKTEVE

Rreth Nesh

KUSH JEMI NE
Duke iu përmbajtur frymës së ndërmarrjes 'Të inkurajojmë veten të arrijmë ambicie, të kërkojmë të vërtetën dhe të bëjmë përparim', fabrika jonë këmbëngul në inovacionin e shkencës dhe teknologjisë, përpiqet të ofrojë produkte të kënaqur dhe shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë.
Fryma sipërmarrëse
Vizioni dhe Misioni
vlerat
LAJMET E FUNDIT
05/10/2023
pse na zgjodhet ne

Pioneeri i Industrisë: Që nga viti 1980, Zhejiang Qinghong New Material Co., Ltd. është specializuar në prodhimin e bentonitit organik.Si një pionier i industrisë, ne bashkëpunojmë me Institutin e Kërkimeve të Naftës dhe Industrisë Kimike të Pekinit për të udhëhequr vazhdimisht inovacionin e industrisë. Certifikimi i cilësisë: Si

Më shumë >>
2.jpg
05/10/2023
Avantazhi

Pioneeri i Industrisë: Që nga viti 1980, Zhejiang Qinghong New Material Co., Ltd. është specializuar në prodhimin e bentonitit organik.Si një pionier i industrisë, ne bashkëpunojmë me Institutin e Kërkimeve të Naftës dhe Industrisë Kimike të Pekinit për të udhëhequr vazhdimisht inovacionin e industrisë. Certifikimi i cilësisë: Si

Më shumë >>
1.jpg
05/10/2023
Kompania jone

Pioneeri i Industrisë: Që nga viti 1980, Zhejiang Qinghong New Material Co., Ltd. është specializuar në prodhimin e bentonitit organik.Si një pionier i industrisë, ne bashkëpunojmë me Institutin e Kërkimeve të Naftës dhe Industrisë Kimike të Pekinit për të udhëhequr vazhdimisht inovacionin e industrisë. Certifikimi i cilësisë: Si

Më shumë >>
11.jpg

REGJISTROHUNI PËR BULETINI TONË

Zhejiang Qinghong New Material Co., Ltd. është një prodhues profesionist i bentonitit organik që nga viti 1980.

LIDHJET E SHPEJTA

PRODUKTET

NA KONTAKTONI

   +86-571-63781600
      +86-571-63783030
      +86-571-63785088
  +86-571-61077599
  qh@qhchemical.com
      sales@qhchemical.com
      john@qhchemical.com
  Zaoxi Industrial Park, Tianmushan Town, Lin'An City, Zhejiang, Kinë
© 2023 Zhejiang Qinghong New Material Co., Ltd Teknologjia nga Leadong . Harta e faqes 浙ICP备05074532号-1